Alban Hyseni

Bashkë Qeverisim #përGJILANIN

Kryetar i Komunës së Gjilanit

Më shumë

Programi Politik

Platforma politike në formatin dixhital.

BIOGRAFIA

Alban Hyseni u lind më 23 tetor të vitit 1990 në Gjilan. E ka të përfunduar Fakultetin Juridik dhe mban titullin master në programin Juridik Penal.

Në vitin e katërt të studimeve ka filluar punën si tutor studentësh, për të vazhduar më pas si asistent në lëndët e fushës juridiko-penale përgjatë viteve 2013-2015.

...

Ka qenë i angazhuar edhe në pozitat e Zyrtarit për Marrëdhënie me Jashtë (2013-2014), Zyrtar i Cilësisë (2014-2016), pastaj edhe si Sekretar i Përgjithshëm i Kolegjit “ARBËRI” dhe Koordinator i Kolegjit UBT në Gjilan. Ai poashtu është pjesë e stafit akademik në kuadër të Fakultetit Juridik për lëndët e fushës Penale. Vazhdon të jetë i angazhuar në Kolegjin UBT. Flet gjuhën angleze dhe gjermane.

Lista e drejtorëve

KOMUNA E GJILANIT

Klikoni në butonin "Lista" që ti shikoni drejtorët e Komunës së Gjilanit.

PRIORITETET

ARSIMI

SHËNDETESIA

EKONOMIA

SPORTI